hétfő, december 31, 2007

Münk

Ez az oldal azé van mindig legfelül mert rápöcköltem a dátumra :))

Csabit faggatom, hogy mit irjak má ide me semmi ötletöm nincsen...aszongya fáj a feje. De írok s kész! Ma November utolsó napján immá kinéztem a konyha ablakon a harmadikró s látom, hogy má időnap előtt ez a mocskos g**i az elsőről kirakta a romány zászlóját az erkélyre, fedrótozta s minden. Jó hogy nem tűzte ki a sarlót s a kalapácsot is melléje...Na de magunkról:
Én, aki most épp sirittem a billentyüket Hunor vagyok, IV éves egyetemista a híres neves Partiumi Keresztény Egyetemen Nagyváradon. Ma bepattant a fáradt agyamba, hogy kellene egy blogot indítani és levelező listát az ittenieknek és az ottaniaknak. Remélem nő majd az emberkék száma aki ide írogat...egyelőre írunk mi lakótársak (remélem sikerűl becsalni őket).
Sokat nem pofázok, majd átadom ezt a bejegyzést a fiuknak is, hogy írják be saját hozzászólásukat.


Üdv,
F.A.H.

Na pácikák, hogy folytassam kicsi Huni szavait, vagy inkább ne hagyjam abba, hát a mai flekken is meg volt jó fokhagymáson, épp most dobtuk el ami megmaradt:)) csak ami hiányzik az a jó hideg sörike, de na az is kikerül.
Irok magamról is egy kicsit joje, hát én is egyetmista vagyok a fent említett helyen III. éves, elég jo te megmondom neked kicsibarátom. Ennek a pihent agyú barátomnak Huninak pattant ki ez a Blog ügy a kicsi fejéből, s ígyhát egy kicsit én es beléirok mer asszondja hogy valamilyen szinten az enyém is:)), na eggyelőre ennyi aztán még beugrom.
Csá............ S.CS.


Na szerusztok a márjátokot! Barni vagyok es azzal a küldetéssel jöttem a földre, hogy descurkáljam magam elöször is, aztán meg meg kell küzdenem a szektoristával, a kommunistával, a traktoristával, es még a turistával is! A fight életre, halálra és flotantra megy! Ha mégis vesztenék akkor jön Zsolti a béka, es egyetlen mozdulattal lerúgja a szektorista veséjét! A szemüveg az csak álca.
2 megjegyzés:

Rotyi írta...

Ej pacikaak mien johl vicitek bezzeg ide hazaza szekoly udvarhelyben halunk etlen sot meg az utcakat es ugy essze vegyitek hogy meg egy barlangasz sot meg egy profi barlang kutato se igazodik ki egyikhejt lezarva masikhelyt kinyitva haza kejonni es e tevedni ezeon a szent szekoly odvarhelyon no a jo esten s ajo mariaja segetson a zsiroskenyer nyalasban Byy RotyI

Lys írta...

Mi az hogy Szektorista???