szombat, december 02, 2006

Letöröltem

Izdézem: "Feltűnési mánia s ennyi. Izléstelenek vagytok, nacionalisták, és olcsófaszák." Ez azt jelenti, hogy sikerült kiváltanunk valamit az emberekből. Kis undort, lenézést, névtelenséget... DE sikerült. Ezentúl próbálunk integrálódni a blogger kulturáltság netovábbjába, nem leszünk nacionalisták és továbbra sem kötelező minket olvasni. Tudnunk kellene valamit az Egologórol?

És továbbra is díjazzuk az emberek anonimitását :)

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Bezzeg a kritika többi részét nem raktátok be. Például azt, hogy semmiről sem írtok, semmi témátok nincs, és ide kár visszatérni. Ejnye bejnye....

Az Egologo? Az egy olyan blogbejegyzés-válogatás (kellene hogy legyen) ahová olyanok kerülnek fel, akik valamiről írnak, véleményük van, van egyáltalán egy témájuk minimum. Ti csak ízléstelen fotókat másoltok össze a netről és a saját kolbászos semmiteket írjátok. Ez csak a feltűnési mánia és karakterhiány.

A névtelenség kommentárokban meg egy igen elterjedt dolog...de talán ez nektek még nem tűnt fel. Honnan is? Senki sem kommentálja...a semmit.

HuNoR írta...

És még is visszajöttél :)

Névtelen írta...

"még is" utoljára. jó fejlődést. hátha összejön nektek.

Névtelen írta...

nyomjatok ocsi!!!!!

Névtelen írta...

Hallod Te kis okos anonym....ne heccejed Hunikat...mert keresztapad megtalal..es kicsontol mint a bornyut.Ok?na akkor uj meg szepen